Robbster.se

Gratis bildredigeringsprogram direkt via internet

Photoshop är dyrt och ett annat program är krångligt. Nu finns det äntligen ett gratis bildredigeringsprogram som är både enkelt och gratis. Pixlr heter tjänsten och den körs direkt via internet utan att du behöver installera någonting. Tjänsten är ingen fullblodad ersättare för Photoshop men helt klart fullt användbart för många olika behov.

Gratis bildredigeringsprogram

När IDG recenserade Pixlr så var det plus att det är på svenska, funktionsrikt och lättanvänt. Som minus är det långsamt och att det inte går lagra bilderna på webben. Jag personligen har inte upplevt att det går speciellt segt, visst så körs tjänsten via internet så lika snabbt som ett program på datorn är det ju inte, men det känns aldrig besvärligt eller trögt. Att inte kunna spara filerna online är nog en smaksak, jag själv trivs med att ha alla mina filer sparade lokalt på min hårddisk och om du är som mig så är Pixlr perfekt. :)

Själva tjänsten körs helt i flash och det finns många bra funktioner, så som olika filter och lager. Testa själv på en gång och se hur snabbt du kan komma igång med att redigera eller skapa en ny bild. Mycket nöje!

[tags]Pixlr, bildredigeringsprogram, bildprogram, intressant?[/tags]

Kategorier: Program

FRA-lagen är här – allt du behöver veta » « Lägg till Twitter i Google Wave – så här gör du

2 Kommentarer

  1. Jag tycker att pixlr funkar rätt bra. Rätt imponerande att det finns filter som man kan lägga på bilderna och möjlighet att jobba med olika lager. Helt klart ett alternativ till betalprogrammen.

  2. Pixlr funkar kanon i många fall, men min personliga favorit är nog Photoshop Elements. Här får man mycket för pengarna. Ny version på gång också!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2021 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑