Robbster.se

Köp 1000 followers för $199.95

Twitter är populärt, det vet vi alla så här dags. Det är så populärt att företag har börjat skapa och se kommersiella syften med Twitter. Det har börjat dyka upp renodlade spammeddelanden och användare som gör allt för att skaffa så många followers som möjligt för att i efterhand kunna ”nyttja” det.

Metoder kan bland annat vara att ett företag kontaktar en riktig människa med väldigt många followers för att be om ett inlägg om företaget mot ersättning. Denna riktiga människa kan i sin tur vara väldigt trovärdig hos sina followers och inlägget kan se ut som att riktiga människan verkligen gillar företaget, fast det bara är skrivet för pengarna.

Det har även funnits situationer där företag lyckats övertala flera olika riktiga människor att skriva om företaget i form av en hashtag, till exempel #mittföretag. Med väldigt många som använt den hashtagen samtidigt så har den hamnat på Twitters förstasida under ”Trending topics” vilket betyder att den syns av väldigt många besökare.

Nu finns det dessutom företag som säljer followers, troligtvis helt irrelevanta followers men själva grejen att du faktiskt kan köpa dig en follower.

Skulle du kunna tänka dig att köpa followers? Om man vänder på det, vad skulle du ta betalt för att bli någon annans follower med risken att en dag följa 1000 personer med hela olika språk och intressen?

Kategorier: Social media

6 gratis alternativ till Photoshop » « Facebook har nu mer besökare än Yahoo

3 Kommentarer

  1. Det finns på 50lappen.se en svensk fiverr typ. inte lika mycket tjänster som fiver men helt ok

  2. Rekommenderar denna sida: http://www.hippotraffic.com
    Riktigt bra priser och många tjänster inom SEO och sociala medier.

    Har själv köpt där, mycket nöjd!

  3. Nu finns det många andra bra tjänster man kan köpa likes/followers. Jag var med och grundade socialfabriken.se som erbjuder att man köper likes till sin Facebook-sida och det är väldigt uppskattad tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑