Robbster.se

Att göra på internet: Spela spel

Att göra på internet är en löpande berättelse om internet och vad vi gör eller vad man kan göra. Denna del handlar om att spela spel på internet.

Om det finns något kanske vi alla testat mer eller mindre är det att spela något typ av spel. Rätt så naturligt har det självklart följt med internet och man kan spela nästan vad som helst via internet, allt från Quake till biljard.

Att spela spel på internet kan antagligen vara ett schysst tidsfördriv eller helt enkelt väldigt skoj. Jag har själv fastnat vid ett antal olika spel vid olika tillfällen. Spel jag gillar är Bloons som är ett spel där man ska skjuta ballonger och detta på olika sätt för att lyckats och Tower Defence som går ut på att man ska bygga ”torn” och att man ska försvara, det finns lite olika spel inom denna genre men oftast är det så det funkar på ett ungefär.

Jag tror jag helt enkelt dras till ”färdighetsspel” och inte bara action. Vad har du för favoritspel på internet? Dela med dig om dina tips i kommentarerna!

[tags]spela spel, spel, onlinespel, att göra på internet, intressant?[/tags]

Kategorier: Internet

Spam på Twitter – så räddar du dig » « Det häftigaste någon gjort med iPhone

1 Kommentar

  1. Är det du som driver coolaspel.se? Bara antar det för att du ger så många länkar till sidan. :) Skulle gärna vilja snacka vidare då. Annars kan jag bara hålla med om att det alltid är trevligt att spela när man har lite tråkigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑