Robbster.se

Hur lösull hjälpte isoleringen i garaget

Jag har tidigare snackat loss kring mina sidoprojekt utanför internet. En stor del av min tid utanför internet läggs på hus och bil. För mig är det viktigt att så pass praktiska detaljer fungerar bra i vått och torrt.

I helgen hjälpte jag min far med att isolera hans nybyggda garage,  så att den håller värmen under vinterhalvåret, eller bara kalla dagar vilket vi faktiskt har lite då och då här i Sverige.

Isolering med lösull kanske inte behövs här :)

Ett garage som kanske klarar sig utan isolering :)

Garagebygget var inga konstigheter, det är en fyrkantig byggnad som står stabilt förhoppningsvis många år framåt. När det kom till isoleringen så ville vi dock få hjälp, dels så behövde vi mycket isoleringsmaterial och dels så var det på höga höjder och svåra vinklar. Jag åker förbi ett företag till jobbet varje dag, som vi testade att ringa. De heter Sprutab och erbjuder isolering med lösull.

Vi berättade vad vi behövde få gjort och de kunde komma ut nu redan på måndag morgon för att hjälpa oss med isoleringen. Lösullisoleringen som Sprutab arbetar med passade oss perfekt då det är miljövänligt, enkelt, hållbart och snällt mot plånboken. Men framförallt – det går supersnabbt. Ett isoleringsarbete som vanligtvis tar flera dagar blir klara på några timmar. Så medan jag skriver det här inlägget håller de på och slutför isoleringen av garaget, på bara några få timmar!

Visst, vi skulle kunna ha gått till någon kedja som Byggmax och handlat isolering själv. Men då ingen av oss isolerat tidigare så skulle det bara ta en massa tid och energi och utan att veta om vi lyckats, nu fick vi allt enligt branschstandard och är garanterade en bra isolering för flera år framöver.

Kategorier: Allmänt

Att göra på internet: Spela bingo och casino » « Vägen till hemmet utan extraljus

1 Kommentar

  1. Vilken typ av isolering skulle du säga är bäst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑