Robbster.se

Google Drive (GDrive) är på gång

Det har länge funnits rykten om att Google vill lagra ännu mer information. Miljoner av sidor i världens största sökmotor räcker inte utan även vi användare skall kunna lagra filer hos Google. Google Drive, även GDrive, heter projektet som det ryktats om skall bli en onlinehårddisk.

Google sites har fått en ny funktion som samlar ihop alla dina filer från nästan alla Googles tjänster och funktionen är väldigt lik vad många föreställt sig att Google Drive skall se ut som.

Egentligen så finns denna lagringsmöjlighet redan i form av Gmail. Det är underbart att inte behöva radera mail och kunna hantera stora dokument eller bilder. Det bästa är att jag når detta konto vart jag än är i världen.

I framtiden kommer vi kunna nå alla människor och filer på ett och samma ställe, online och dygnet runt. Det är mest en tidsfråga. Vi förutspår naturligtvis att det är Google som blir först med det här, man pratar redan om Epic 2015 – året då Google kontrollerar våra liv. Men jag tror att vi kan räkna med fler företag som vill vara med och leka i den nya virtuella världen.
Google Drive (GDrive)

[tags]Google Drive, GDrive, hårddisk, intressant? Pusha? [/tags]

Kategorier: Teknik

Sammanfattning av veckan – Spotify dominerar » « Spela .mp3 i Spotify

1 Kommentar

  1. Har du tips några fler företag som kan hjälpa en med it-struktur etc? som http://www.qondoc.com te.x.

    tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑