Robbster.se

Kolla när du kan förlänga ditt mobilabonnemang

Katshing.se känner säkert många till som en stor mobilförsäljare. Utöver det så är även deras hemsida väldigt komplett. Det är enkelt att hitta en mobil eller mobilabonnemang som passar dig. Jag är en av dem som tycker att det är djungel med mobilabonnemang där ute, då är det extra skönt med enkla hemsidor.

Jag tänkte passa på att tipsa om deras tjänst som heter Kontrollera abonnemang. Det är inte helt ovanligt att man binder upp sitt mobilabonnemang och helt enkelt glömmer bort när mobilabonnemanget går ut så att man kan förlänga det. Anledningen till att man vill förlänga är då troligtvis för att man samtidigt kan få en ny mobil.

Jag vet att det finns telebolag som är duktiga på att ange information om abonnemanget på fakturor och hemsidor men vissa andra är inte lika duktiga. Du kanske hamnar i en lång telefonkö eller så är de dåliga på att svara på mail. Då är denna tjänst perfekt, då Katshing.se kollar upp abonnemanget åt dig och mailar ut den information till dig. Utan bindning till köp eller kontakt med kundservice.

Katshing kollar upp ditt mobilabonnemang åt dig

[tags]mobiltelefon, abonnemang, mobilabonnemang, intressant? Pusha? [/tags]

Kategorier: Okategoriserade

Lyssna på musik offline med Spotify » « Sammanfattning av veckan – Google, Windows 7 m.m.

1 Kommentar

  1. Tack för tipset. De har en snygg hemsida. Men själv föredrar jag att handla från webshoppar som även har butiker som man kan besöka vid eventuella problem. Jag brukar vända mig till http://www.nymobil.se . De har butiker i Malmö och har samtidigt väldigt bra priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑