Robbster.se

Så här ser Firefox 4.0 ut

Populära webbläsaren Firefox har länge vart en favorit hos många. Som favorit gäller det å andra sidan att hålla täten så att man inte tappar användare. Firefox 4.0 heter den planerade och nya stora uppgraderingen av Firefox som kommer bli ännu snabbare, trevligare och helt enkelt bättre.

Utseendet på Firefox 4.0 påminner mycket om Google Chrome och det är enligt mig inte alls pjåkigt. Tvärtom, utseendet är väldigt behagligt för ögat och spar mycket utrymme på skärmen. Bland nya funktioner hittar vi en kombinerad stop/uppdatera/gå till-knapp. Istället för separata knappar så är alla intrigerade i en enda knapp till höger om adressfältet. När du skriver så kommer det bli en grön Gå till-knapp men om sidan håller på och laddar så är det istället en röd Stopp-knapp på samma ställe. Inget dåligt sätt att spara utrymme på.

Man har även intrigerat sökfältet i vanliga adressfältet, så att man skall kunna skriva ett vanligt sökord i adressfältet för att söka på det ordet hos Google. Man kommer kunna välja om man vill ha tabbarna placerade över eller under adressfältet. Om man brukar ha vissa sidor öppna hela tiden, till exempel sin webmail eller Google Reader så kan man välja att dessa ska vara App Tabs. Meningen med App Tabs är att hemsidor som mer fungerar som ett program lätt skall kunna fästas i webbläsaren och inte följa med de vanliga tabbarna.

Firefox 4.0
Firefox 4.0

[tags]Firefox 4.0, Mozilla, webbläsare, Google Chrome, intressant? Pusha?[/tags]

Kategorier: Program

Har Com Hem gjort årets reklamfilm? » « 30 år med Atari 800 (bilder)

1 Kommentar

  1. WOW !!..SNYGGT!!..;)) HOPPAS DET FUNKAR !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑