Robbster.se

Dyrt med Windows 7

Nu har äntligen priserna för nya Windows 7 börja dyka upp i handeln. Kortfattat så kan man få Windows 7 som billigast för cirka 1800 kr. Om man istället vill uppgradera från Windows Vista så kostar en uppgradering cirka 1000 kr och uppåt.

Priset går naturligtvis diskutera då det idag finns en hel del kostnadsfria operativsystem som fungerar helt Ok, till exempel ReactOS och Ubuntu.

Inom ungefär 1 år kommer dessutom Google Chrome OS finnas tillgänglig som produkt. Ett helt kostnadsfritt operativsystem från Google.

Jag själv är ett stort fan till Windows 7, troligtvis för att jag hade så mycket problem med Vista. Kommer du köpa Windows 7?

[tags]Windows 7, dyrt, pris[/tags]

Kategorier: Program

Snabbare Windows med gratisprogram » « Vi klickar inte längre på bildannonser

3 Kommentarer

  1. Google Chrome OS verkar dock vara inriktat mot netbooks. Windows 7 känns som en färdig version av Vista men det är för resurskrävande fortfarande (baserat på tester av betaversionen).

  2. Har aldrig haft något problem med Vista faktiskt. Men om Windows 7 är ännu bättre så blir det en uppgradering helt klart…

    • Robert

      10 oktober 2009 — 10:13

      Det låter som en bra idé. :D Om Vista fungerar bra så är det ju självklart ett bra alternativ. Då är Windows 7 ”bara” en uppgradering, lite bättre lite snabbare. I mitt fall var Windows 7 mer en räddning istället för uppgradering. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑