Robbster.se

Fraktfritt, ja tack

Jag har alltid varit van vid alla betala frakt när jag handlar på internet. Förvisso har man ibland blivit bjuden på frakten för att man handlat för minst en summa. Men att helt och hållet bli bjuden på frakten oavsett summa kanske är lite mer ovanligt, eller?

Det är inte billigt att ha fraktfritt och de som har det är värda att nämnas. Därför tänkte jag nämna tre webbshopar som jag handlat ifrån och som alltid har fraktfritt:

Brandos
Uppercut
Nails, Body & Beauty

Grymt bra och tack! Vet du någon schysst webbshop som alltid har fraktfritt? Skriv en kommentar och rösta gärna på min fråga här nedanför.

Kategorier: Internet

Vad vore bilar utan internet? » « Hitta och ta bort malware – enkelt och gratis

5 Kommentarer

  1. Hej, vill tipsa om min butik som säljer arbets- och profilkläder, alltid fraktfritt. http://www.billigaarbetsklader.se

    /Peter

  2. Jag instämmer i att frakfritt är något som kan göra att man väljer en butik framför en annan. Å andra sidan så betalar jag gärna fraktkostnaden i andra butiker där jag har varit trogen kund i flera år.

    Nåväl, jag följer i Peters spår och gör egenreklam genom att tipsa om min kondombutik Kondomakuten där det är fraktfritt.

  3. Ibland är ju faktiskt frakten ett hinder vid köp, den totala kostnaden blir för hög. Nu handlar jag en hel del böcker genom Adlibris och där kan man välja om man vill betala frakt och få hemkört av Posten eller slippa frakt och få hemkört av Schenker (hemkört=oftast till närmsta utlämningsställe). Detta ställer till en del problem för mig. Gynna Posten som är ett statligt företag eller Schenker? Tyvärr blir det väl oftast Schenker, även om jag gillar idén med Posten som statligt företag och dess service. För jag tror att i slutändan får vi konsumenter betala dyrt när privata företag plockar russinen ur kakan och Posten får ta det som är olönsamt.

  4. Kan bara hålla med! Eftersom andra rekommenderat gör jag det också: http://www.phoenixtshirt.com/ är en riktigt bra webshop där det är fraktfritt om man handlar minst två t-shirtar. Och det gör man ju LÄTT eftersom de har massor av snygga! :) Jag handlade i söndags och fick tishorna i tisdags så snabb leverans fick jag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑