Robbster.se

Vad vore bilar utan internet?

Har du tänkt på hur länge vi tittat på bilar genom internet? Undra hur många besökare Blockets bilavdelning har. Redan när jag var yngre kunde man komma långt utan att behöva kontakta någon för att ställa hundra frågor, tack vare internet.

Så, man har köpt sin bil via Blocket, man har den i några år och beslutar sig därefter för att sälja den. Man vet av egna erfarenheter att annonsera på internet är ju en succé, det är så man själv fick tag på bilen.

Men man vet inte så mycket om att sälja på internet, speciellt när det gäller en så stor affär som en bil. Bland annat vill man veta vad för pris man ska sätta.

Härligt nog kan man värdera sin bil direkt genom internet. Jag har själv värderat min förra bil genom internet och Bilpriser.se. Visst, jag gillar bilar men jag är långt ifrån en expert. Att jämföra annonser kändes som en evighet då bilarna och priserna varierar stort. Att få en utomstående som svart på vitt sa ett pris med hjälp av uppgifterna jag lämnade var helt klart hjälpsamt och skönt.

Internet är verkligen en klass för sig och nu för tiden kan man göra i princip allt genom internet. Bland annat värdera bilar.

[tags]bilar, internet, Bilpriser.se, Blocket, intressant?[/tags]

Kategorier: Internet

VM-matcher kraschar Twitter » « Fraktfritt, ja tack

2 Kommentarer

  1. Internet is the shit. :)

  2. Det är bra att det finns värderingstjänster, om det hade funnits för några år sedan så hade jag inte blivit ”lurad” att betala överpriser på beg bilar. Nästa gång jag köper en bil kolla jag med bilvärdering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑