Robbster.se

Microsoft piffar upp hemsidan

Jag kan inte låta bli att visa er det här. Jag surfade runt på Microsofts hemsida och klickade på knappen för Windows 7. Det står bland annat om öppet hus vid lansering nu på torsdag, 22 oktober. En trevlig hemsida Microsoft har tänker jag.
Microsoft hemsida del 1 Förväntansfull klickar jag mig in på ”Windows 7 är här” och kommer då till en informationssida. Ser ut som en typisk Microsoftsida från 1990.
Microsofts hemsida del 2 Jag vänjer mig vid tanken och tänker att det är ändå informationen jag vill åt, inte designen. Jag scrollar ned för att fortsätta läsa och då plötsligt, i den grafiskt befriade sidan hos Microsoft, kommer ett verk som en webbdesigner verkligen är nöjd med och inte skäms för att visa.
Microsoft är taggad

Tada! :D Jag ber om ursäkt, men jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag förstår att det är ett program de gör reklam för men det måste finnas någon bättre reklamplansch att visa upp? Microsoft? Är alla designer upptagna med Windows 8 (versionen efter Windows 7)?

Klicka här om du själv vill se ”taggningen” på Microsofts hemsida.

[tags]Microsoft, hemsida, webbdesign, snyggt, intressant? Pusha?[/tags]

Kategorier: Internet

Gratisprogram som förenklar Windows » « ICA-reklam nådde internet före TV

1 Kommentar

  1. Jag kommer inte gå in där. Galet. PINSAMT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2024 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑